Organisatie

English flag icon 32x32

Don’t Blow It is een wereldwijde organisatie, die alle politieke ideeën en bewegingen overstijgt. De organisatie doet een beroep op alle mensen om verantwoordelijkheid te nemen om onze planeet te redden.

Er werd door de artiest Majo, een universeel symbool gemaakt, wat begrepen wordt door iedereen op de planeet. De boodschap die in je opkomt bij het zien van dit symbool, is de ‘planeet op ontploffen’. Prioriteit van de stichting is om internationale bekendheid te creëren om onze planeet te redden. Don’t Blow It is voor iedereen, ongeacht huidskleur, ras, nationaliteit of financiële status. Alléén wanneer een ieder zijn verantwoordelijkheid neemt, kan onze planeet gered worden.

Don’t Blow It werkt samen met een breed spectrum van individuen, bedrijven en organisaties om de Don’t Blow It label label te verspreiden. De organisatie is voortdurend op zoek naar nieuwe partners. Via deze samenwerkingsovereenkomsten, kan Don’t Blow It zijn wereldwijde campagnes binnen nationale en internationale context  uitvoeren. De organisatie maakt gebruik van verschillende manieren om de nodige financiële steun te realiseren, om zijn werk te kunnen uitvoeren.

Onze ambassadeurs zijn toegewijd aan het verspreiden van de “Don’t Blow It” boodschap en helpt om het bewustzijn, individuele en collectieve betrokkenheid te creëren waardoor de stichting zijn doel kan bereiken. Save the planet.

Don’t Blow It wil een schone planeet, en planeet zonder oorlog, een planeet zonder armoede en een planeet waar er geen haat meer is, voor onze kinderen en toekomstige generaties.